Drvena stolarija

Drvena stolarija je svojim predanim radom bila uvijek na usluzi kupcu i tako stekla mnoštvo vjernih i zadovoljnih kupaca koji nam se i dalje obraćaju s najvećim povjerenjem.

Naš proizvodni program sastoji se od izrade drvenih sobnih vrata i ulaznih vrata te dovratnika (štokova) u željenoj širini i obliku koji se odlikuju provjerenom kvalitetom.

Svoje proizvode izrađujemo prema vašim zahtjevima i potrebama s mogućnošću odabira boje, dimenzija i materijala (sve vrste masivnoga drveta, masivne panel ploče, MDF ploča …)

Mjerenja i montažu vršimo osobno s mogućnošću prijevoza.

Ukoliko vam trebaju kakve informacije ili ste zainteresirani za naše proizvode obratite nam se s povjerenjem i uvjerite se u naše mogućnosti.

Aluminijumska stolarija ekonomski je isplativa, imajući u vidu veoma dug vek trajanja (gotovo doživotni), kao i prednosti, kao što su: termo izolacija, akustična izolacija.

Dobra plastifikacija (završna obrada) čini je otpornom na vremenske uslove (sunce, kiša, mraz). Pogodna je za zastakljivanje stambenih, poslovnih i proizvodnih objekata.

Strukturalne fasade

Strukturalne fasade određuje, za razliku od polustrukturalnih fasada, minimalan razmak između stakala. Spoljna strana je vizuelno kompletno staklena, bez vidljivih aluminijumskih profila.

Polustrukturalne fasade

Polustrukturalne fasade su fasade kod kojih su aluminijumski profili vidljivi, ali sa svojom minimalnom širinom, i to po obodima elemenata od kojih je polustrukturalna fasada sastavljena.

PVC prozori svakoj kući ili stanu daju novi izgled te podižu kvalitetu životu na novu razinu, uz istovremeni pozitivan utjecaj na okoliš zbog velike uštede energije potrebne za grijanje ili hlađenje prostora.

Uz korištenje kvalitetnih PVC profila za izradu PVC prozora, koristimo i vrhunske okove koji osiguravaju vašim novim prozorima dugovječnost, siguranost te udobnost korištenja.

Ulazna vrata su kao ulaz u dom izuzetno važna, kako iz estetskih razloga tako i iz sigurnosnih. PVC vrata Taritaš osiguravaju Vam najbolju sigurnosnu zaštitu uz raznovrstan dizajn i izbor boja.

Ulazna vrata izrađujemo prema dimenzijama otvora u koji je potrebno ugraditi nova PVC vrata uz mogućnost demontaže postojećih starih vrata te obradu špaleta i isporuku i ugradnju dodatne opreme.

Nove PVC prozore možete dodatno obogatiti i ugradnjom rolete ili grilja te na taj način dodatno povećati toplinsku i zvučnu izolaciju.

Nudimo velik izbor boja uz različiti dizajn kako roleta, tako i grilja za PVC prozore i vrata. Rolete i grilje ili žaluzine dodatno ukrašavaju izgled svake kuće ili stana.

Izgled i boju možete sami izabrati i prilagoditi kako bi se rolete ili grilje savršeno uklopile u vanjski izgled.

Sadržaj iz iste kategorije: