Vrijeme je za kremu protiv bora

Svakim danom iza nas, naša koža je starija. Srećom, proces starenja kože nije očigledan iz dana u dan, no s vremenom koža izgubi elastičnost te svjež, mladenački izgled. Prvi znakovi starenja kože, odnosno, gubitka elastičnosti su vidljivi na području lica, vrata i dekoltea. Navedeno je vidljivo već nakon 35. godine života, što naravno ovisi o tipu kože i genetskoj predispoziciji.

Prve bore se javljaju na području očiju, usana te dekoltea. Često se postavlja pitanje kada je vrijeme za kremu protiv bora?

Osim što će vaše bore izglačati i ukloniti ova krema za bore će vam osigurati lijep ten, prekrasnu kožu i mladenački izgled kože. Krema sadrži prirodne sastojke tako da je sigurna za korištenje na osjetljivom području oko očiju.

Kremu za bore 4D Hyaluron možete također nanostiti na područje vrata i dekoltea kako bi poboljšali čvrstoću kože te osigurali lijep, hidratiziran i zdrav izgled kože. Prvi rezultati su vidljivi već nakon dva do četiri tjedna korištenja hyaluron kreme, dva puta dnevno tijekom mjesec dana.

Sadržaj iz iste kategorije: