Hyaluron krema koja briše godine

Kreme protiv bora na policama trgovina s kozmetikom i drogerija mogu se pronaći u velikom broju. Njihova popularnost ponajprije se bazira na tome što nude bezbolnu alternativu estetskoj kirurgiji, ali i injekcijama. Još jedna pozitivna strana krema protiv bora također je i njihova cijena koja je svakako pristupačnija većem broju ljudi.

Ipak, radi li se o ovoj vrsti krema, važno je svoj odabir prilagoditi tipu kože koji imate, ali i osigurati kako krema koju koristite uistinu ima aktivne sastojke koji će s vremenom izbrisati bore koje su nastale godinama. Jedan od najboljih izbora za brisanje bora uvjerljivo je hyaluron krema.

O hyaluronu

Glavni sastojak hyaluron krema upravo je hyaluronska kiselina – što je zapravo vidljivo iz samog imena. Iza tog stručnog naziva zapravo se krije sastojak koji se već preko pola stoljeća koristi u raznim beauty tretmanima. Iako zvuči kao umjetni spoj, hyaluron se zapravo može pronaći u svakom tijelu – u oku, vezivnom tkivu, zglobovima, hrskavici, ali i samoj koži.

Razlog iz kojeg je hyaluron krema jedna od najučinkovitijih, ali i najpopularnijih na tržištu je što potiče stvaranje kolagena u koži, hidratizira je i povećava njenu elastičnost. A upravo to kožu čini vizualno mlađom i zategnutijom te joj vraća mladenački sjaj. Vremenom, količina hyalurona u tijelu se smanjuje, a hyaluron kreme omogućuju vraćanje te važne hyaluron kiseline u kožu – čime se koži vraća mladenački izgled.

Dobar odabir hyaluron kreme znači puno

Iako je hyaluronska kiselina u neku ruku zbilja revolucionaran sastojak, kod odabira hyaluron krema vrlo je bitno obratiti pozornost i na druge sastojke. Hyaluron kreme općenito su prilagođene svakom tipu kože, bez obzira radi li se o masnoj, suhoj ili mješovitoj koži. Osim što će nahraniti kožu i učiniti je sjajnijom i zategnutijom, one će ju također zaštititi od negativnih utjecaja starenja.

Ipak, vrlo je važno provjeriti u kojem obliku se hyaluron nalazi kremi – same molekule hyaluronske kiseline relativno su velike pa se zbog toga teško probijaju do dubljih slojeva kože te štite i hrane samo one vanjske slojeve. S druge strane, hyaluron u fragmentiranom izdanju lakše se probija dublje, hraneći samu kožu bolje, što u konačnici rezultira boljim rezultatima, kao i mekšom i zdravijom kožom. A upravo to je razlog sve veće popularnosti hyaluron krema.

Sadržaj iz iste kategorije: