Lux Factor krema protiv bora brine se za vaše lice

U današnjem vremenu gotovo da ne postoji žena koja ne koristi kremu protiv bora kako bi joj lice izgledalo što bolje, a upravo Lux Factor krema protiv bora pokazala se je kao jedna od najboljih krema za lice.

Kreme za skidanje bora prepravile su tržište, a trenutno se na tržištu nalazi mnogo vrsta; od onih s bademovim uljem, vitaminom C, pa sve do onih s raznim vitaminima za pomlađivanje kože. U mnoštvu ponude nije se teško pogubiti i ne znati koji proizvod odabrati, stoga u današnjem tekstu možete pročitati zbog čega je to Lux Factor krema protiv bora jedna od boljih na tržištu.

Zbog čega se pojavljuju bore na licu?

Kao jednu od slabijih točaka kod svake žene možemo spomenuti bore na licu. Žene znatno više pažnje obraćaju na svoj izgled i svaka nepravilnost na licu koje je najvidljiviji dio tijela dovodi do stresa i nervoze. Upravo zbog toga žene znatno više od muškaraca troše na razne tretmane lice i kreme koje će im pomoći da sklone bore s lica.

Mnogi čimbenici utječu na proces starenja kože i pojavljivanja bora, a osim samog stila života, prehrane i stresa, do ubrzanog starenja kože može uzrokovati i genetika. Sunčanje i solarij također isušuju kožu i potiču stvaranje bora zbog gubitka vlage u njenim slojevima. Pušenje je isto tako neprijatelj kože i uzrokuje njeno ubrzano starenje i stvaranje bora zbog začepljenja kože od dima.

Stoga je osim same pažnje potrebno i kožu pravilno tretirati kako bi izgledala što mlađe. Upravo zbog toga Lux Factor krema protiv bora je neophodna u kupaonici svake žene koja drži do svoga izgleda.

Kada je pravo vrijeme za korištenje krema protiv bora?

Hidratacija i pažnja oko kože važna je u svakoj dobi, no veoma je važno pravilno birati proizvode koje ćete koristiti u određenoj dobi. Mamina krema za lice protiv bora može biti namijenjena starijoj dobnoj skupini i ako se koristi u mlađim danima može dovesti do površinskog oštećenja kože lica i dobivanja bora u kasnijoj dobi.

 

Veoma je važno prilagoditi kremu ovisno o vašem tipu kože, te vašoj dobi. Hidratantne kreme preporučuju se za korištenje u mlađoj dobi, a nakon tridesetih u svakodnevni tretman lica možete uključiti i kreme koje usporavaju proces starenja kože, te se bore protiv nastanka bora na koži.

Koje kreme za lice koristiti uz kremu protiv bora?

Osim Lux Factor kreme protiv bora u tretman lica možete uključiti i raznorazne serume i hranjive maske za lice. Oni će se pobrinuti za održavanje kože nakon pilinga, a s njihovim korištenjem ne treba pretjerivati. Dva puta tjedno biti će sasvim dovoljno da vaša koža ima mladenački izgled.

Hidratantna njega i redovito čišćenje kože učiniti će vašu kožu mlađom, te će zaustaviti proces starenja kože na vrijeme. Osim samih krema i seruma dovoljno sna, boravak na svježem zraku, te sport mogu biti čarobne tajne mladenačke kože.

Što učiniti kada su se bore već pojavile?

Uvijek vrijedi ona stara poslovica da je bolje spriječiti nego liječiti, no što učiniti kada su se bore već pojavile na licu? Ne brinite se, osim samog korištenja kreme protiv bora za sprječavanje njihovog nastanka, krema se može koristiti i za uklanjanje bora. Lux Factor krema protiv bora jedan je od najboljih proizvoda na tržištu u borbi protiv bora, te osim što dubinski hrani kožu, ona ju i obnavlja. Obnova kože prirodno događa se tijekom sna, stoga su noćne kreme poželjni preparati u borbi protiv bora na licu.

Pomaže li Lux Factor krema protiv bora?

Naravno da da! Da ne pomaže ova krema ne bi bila na tržištu i ne bi bila jedan od najpoznatijih preparata kod starijih žena. No važno je napomenuti da ni jedna krema nije magično rješenje za kožu i da je veoma važno osim samih tretmana lica baviti se sportom, paziti na prehranu i čim više boraviti na čistom zraku. Koža je ljudski najveći organ i briga o njoj iziskuje mnogo vremena.

Osim Lux factor kreme redovno čišćenje lica znatno će usporiti proces starenja kože i stvaranja bora, stoga je bitno ujutro i navečer oprati lice s odgovarajućim preparatom za pranje lica. Hidratantne kreme možete koristiti tokom dana kako biste osvježili kožu i omogućili joj dubinsko hranjenje.

 

Sadržaj iz iste kategorije: