Alge u prahu

Alge kao asocijacija na sushi

Okušajte se u kuhanju s ovom namirnicom

Osim u sushiju, alge se mogu konzumirati i samostalno, ali i uz druga jela. U tom smislu mogu biti dodatak varivima ili juhama, a mogu se jesti i uz povrće i ostalu hranu. Osim unosa vitamina i minerala, alge će kao dodatak drugim jelima potaknuti probavu. Iako se najčešće koriste kao dodatak jelima, one se mogu koristiti i kao glavna namirnica pa je tako moguće napraviti i sendvič u kojem one mijenjaju kruh.

Alge za sushi
Alge se koriste i za pripremu sushija

Naime, nori alge u listovima odlična su zamjena za kruh pa tako u njih možete umotati željene sastojke i imati ukusan i zdrav sendvič. One se koriste i za pripremu sushija, koji je najpoznatije jelo, no svakako isprobajte i ovaj drugi recept. Nećete se pokajati.

Vegamega online ima bogat asortiman

Ukoliko su vas alge i njihovo kombiniranje u svakodnevnu prehranu i suplemetaciju privukle, sigurno se pitate gdje je moguće kupiti sve to. Osim fizičkih trgovina zdravom hranom i raznih bio trgovina, odličan izbor je i Vegamega online. Naime, Vegamega web shop ima iznimno velik asortiman prilagođen svačijim potrebama. Ono što je posebno zanimljivo je to što proizvode na njemu možete tražiti prema kategoriji svog zdravstvenog stanja pa su tako posebno odvojeni proizvodi za srce, bubrege, jetru, crijeva i probavu, štitnjaču, prostatu, za zdravlje pluća, za zdravlje očiju, za hormonalnu ravnotežu, za zdravlje živčanog sustava i raspoloženja i slično.

4 načina kako su alge sjajne

Osim klasičnih dodataka prehrani koji se prodaju u vidu kapsula, tableta, praha, napitaka i pastila koji su posebno prilagođeni svakom od navedenih zdravstvenih stanja, na Vegamega web shopu možete pronaći i alge koje se prodaju kao dodatak prehrani. Uz svaki proizvod naznačen je kratak opis proizvoda, njegovi efekti, namjena kao i doziranje kako biste se lakše odlučili koji proizvod je idealan za vas.

Sadržaj iz iste kategorije: