Konturiranje lica

Budite njegovani u svako doba dana

Nakon dobre njege lica slijedi šminkanje, a najnoviji trend u šminkanju koji je zaludio cijeli svijet je konturiranje lica. Naime, konturiranje lica za svrhu ima naglašavanje prirodnih crta lica koje se na ovaj način mogu suptilno iscrtati. Konturiranjem se mogu naglasiti jagodice, smanjiti i suziti nos, naglasiti čeljust ili pak smanjiti čelo. Iako na prvi pogled izgleda vrlo komplicirano, postupak konturiranja je vrlo jednostavam. 

Važno je samo znati kakve proizvode koristiti i na kojem dijelu lica pa ćete čelo smanjiti tako da ćete tamniji proizvod za konturiranje nanijeti uz korijen kose ili pak ispod vilične kosti ukoliko želite istaknuti oštrinu vilice. Važno je koristiti blage pokrete i na kraju dobro izblendati sve proizvode kako ne biste dobili blatnjav ili prljav izgled.

Čišćenje lica je prvi korak

Čišćenje lica svima bi trebao biti prvi korak u njezi lica jer samo čista koža može biti zdrava koža. Danas na tržištu postoji velik broj različitih proizvoda – od pjena, ulja pa sve do micelarnih voda, mlijeka za čišćenje i gelova za umivanje. 

Konturiranje lica sa Revolution
 Revolution sadrži 8 nijansi za stvaranje kontura 

Tekući puder koriste mnoge žene

Tekući puder je neizostavan dio svakog današnjeg makeupa, a žene danas najčešće biraju one velike pokrivne moći kako bi sakrile baš sve nepravilnosti na svojoj koži i svaki dan blistale. Koju god pokrivnu moć tekućeg pudera izabrali, važno je da izaberete onaj u skladu s tipom vaše kože. Tako se osobama sa suhom kožom preporučuju laganiji i vodeniji tekući puderi, dok se osobama s masnom kožom preporučuju teži, mat tekući puderi.

Video: Omiljeni tečni puderi koje koristim na klijentima

Sadržaj iz iste kategorije: