Prtljažnik kao zapostavljeni dio automobila

Zaštite svoje spremište u autu

Prtljažnik se smatra glavnim spremištem u automobilu zbog toga što se najčešće upravo u njemu prevoze razne stvari. Ukoliko se u njemu prevozi samo prtljaga poput putnih torbi i kofera ili pak vrećica koje nosite iz kupnje, ne treba mu posebna zaštita. 

Ipak, u najvećem broju slučajeva i kod najvećeg broja korisnika, u njemu se vrlo često prevoze i druge stvari koje ga mogu zaprljati zbog čega je važno kupiti korito prtljažnika kako bi se on očuvao od štete i prljavštine te uvijek izgledao dobro i bio funkcionalan.

Materijali izrade ovog auto dodatka

S obzirom da su korita za prtljažnik vrlo važna za njegovu zaštitu od oštećenja i nečistoće jer se u njima prevoze različite stvari, poput prljave obuće i odjeće do ostalih stvari koje mogu zablatiti ili ga svojim oštrim rubovima oštetiti, vrlo je važno da budu posebno dizajnirana. Naime, danas na tržištu postoje posebno dizajnirana korita prtljažnika, prilagođena modelu automobila. 

Gumi tepisi za auto
Gumi tepisi za auto se savjetuju osobama koje žive u kontinentalnim dijelovima zemlje koji bilježe velik broj kišnih i/ili snježnih dana.

Gumi tepisi za održavanje ostalih mjesta u autu

Dugo su na tronu popularnosti opreme za automobile bili tekstilni tepisi za auto, no u novije vrijeme sve veći broj korisnika odlučuje i kupuje gumene tepihe za auto, a evo i razloga:

  • lakše se čiste
  • otporni su na vodu
  • mogu se prati u autopraonici
  • održavanje je brzo i jednostavno (potrebno ih je izvaditi iz automobila, politi vodom, iščetkati i vratiti u automobil)
  • ne morate brinuti o vanjskim vremenskim prilikama

Upravo zbog navedenih razloga se gumi tepisi za auto savjetuju osobama koje žive u kontinentalnim dijelovima zemlje koji bilježe velik broj kišnih i/ili snježnih dana. Naime, automobilski gumi tepisi su otporni na blatnjave čizme i mokre kišobrane pa ukoliko su te vrste padalina učestale u dijelu zemlje u kojem živite, oni su najbolji izbor za vas. 

Sadržaj iz iste kategorije: