Bazeni

Rashladite se u montažnom bazenu

Montažni bazeni

Tražite li rješenje koje će biti najsličnije iskustvu kupanja u toplicama, kupite montažni bazen. On se vrlo jednostavno postavlja i jednom kada je postavljen, može tako ostati dok god vam više neće biti potreban. S druge strane, čistoća bazena je ovdje u potpunosti u vašim rukama. Sami ćete kupovati sve potrebne stvari za njegovo čišćenje i održavanje tako da uvijek možete biti sigurni da je sve potpuno čisto. Kupanjem na nekim javnim mjestima u čistoću ne možete biti posve sigurni.

Montažni bazeni
Okrugli montažni bazen nudi zabavu za cijelu obitelj

Isto tako, ova vrsta je puno čvršća i otpornija od modela na napuhavanje. Zbog toga su montažni bazeni i nešto skuplji, ali zbog svih prednosti koje pružaju, svakako predstavljaju odličnu kupnju jer ako ćete ih dobro održavati, moći ćete ih koristiti više sezona. 

Postavljanje i punjenje vodom

Montažni bazeni bi se, kao i masažni bazeni, svakako trebali postaviti na neku ravnu podlogu. Zato se savjetuje da prije postavljanja osigurate ravni dio negdje u vrtu ili u dvorištu, najbolje postavljanjem neke ravne ploče ili nečeg sličnog. Također, pripazite da u blizini nema nekih kamenčića ili oštrih predmeta koji bi ga mogli oštetiti. Isto tako, ne preporučuje se da ga postavite ispod drveta jer biste mogli imati problema s padanjem lišća u vodu.

Video: Kako postaviti montažni bazen

Kada smo već spomenuli vodu, možete koristiti razna crijeva za vodu kako biste napunili bazen. Isto tako, uz gotovo sve modele ćete dobiti i grijač za bazen koji se brine da voda u njemu bude optimalne temperature. Kada ga nećete koristiti za kupanje, npr. tijekom noći i slično, preporučuje se da ga prekrijete navlakom kako bi voda ipak ostala čista.

Sadržaj iz iste kategorije: