Thermana Laško - bazen sa vodopadom

Provedite nezaboravne trenutke u Thermani Laško

Ono što je bitno za svake terme kako bi privukle što je moguće više posjetitelja je vrlo veliki izbor bazena. Tako Thermana Laško nudi veliki izbor bazena, od onih koji se nalaze u unutrašnjem dijelu pa do onih koji se nalaze u vanjskom dijelu, u kojima možete uživati tijekom toplijeg doba godine.

Bazen Thermana Laško
Bazeni i wellness za opuštanje duše i tijela – Thermana Laško ima veliki izbor bazena

Tako možete uživati u bazenima:

  • Za plivanje
  • Za djecu
  • S valovima
  • Za rekreaciju, s masažnim dijelovima

Isto tako, vrlo zanimljivi su i bazeni koji se protežu i kroz unutarnji i vanjski dio, a Thermana Laško također nudi jedan takav. Zbog velikog izbora bazena, ova lokacija je odlična i za obitelji koje dolaze s djecom jer će djeca uživati u bazenima koji su namijenjeni za njih.

Wellness za sve

Još nešto što svake dobre terme moraju imati je i dio posvećen wellness uslugama. Thermana Laško tako nudi brojne wellness usluge pa će u njima uživati svi oni koji vole saune, masaže i sve brojne druge usluge. Također se ističu i nekim zanimljivim tretmanima koje nećete pronaći na drugim mjestima, kao što su npr. terapija uz pomoć soli ili posebne wellness usluge s konopljom. 

Thermana Laško Wellness Spa Center

Ove usluge se uglavnom nadoplaćuju posebno te možete odabrati samo one koje vas zanimaju. Također su dostupni i razni paketi unutar kojih ćete dobiti pristup korištenju raznih wellness usluga, kada i kako vi to želite. Također su dostupni i posebno prilagođeni romantični paketi za dvoje u koje su uključene razne usluge u kojima ćete moći uživati sa svojim partnerom.

Sadržaj iz iste kategorije: