LED visilice

Dodajte ono nešto svom prostoru uz LED visilice

LED svjetla u posljednje su vrijeme jako popularna vrsta osvjetljenja u domovima. Njihovoj su popularnosti pridonijeli i trendovi na društvenim mrežama koji na sve strane hvale LED trake za osvjetljenje koje se mogu zalijepiti bilo gdje na zidu, a emitiraju svjetlost u različitim bojama. 

Ipak, to nije jedina vrsta. Štoviše, na tržištu postoji jako široka ponuda različitih vrsta, a jedna od popularnijih su LED visilice koje mogu upotpuniti izgled vašeg prostora i dodati mu novu dimenziju. 

Zašto su LED svjetiljke zapravo svjetiljke modernog doba 

Kada je riječ o LED svjetiljkama, mnogi nisu sigurni što to točno znači. LED je zapravo naziv za izvor svjetlosti izrađen od LED dioda. LED svjetiljke su dugotrajna, moderna i ekonomična tehnologija u rasvjeti, a njihov je životni vijek znatno duži od životnog vijeka klasičnih svjetiljki. Uz to, troškovi za potrošnju električne energije su niži. 

odabir modela LED visilice
Ukoliko vam je cilj postići jako osvjetljenje, preporuča se odabir modela LED visilice od metala ili stakla jer oni najbolje raspršuju svjetlost u svim smjerovima te su najbolji izbor za kuhinje

Dodatna prednost je njihova mala veličina i otpornost na udarce i druge vanjske utjecaje, što ih čini idealnom opcijom za vanjsko osvjetljenje. Također, ne smeta im stalno paljenje i gašenje. Jedini nedostatak je njihova cijena, ali dugoročno gledano, isplativo je, pogotovo ako se odlučite za klasične LED visilice koje će vam pružiti odličnu rasvjetu prostora.

Osvjetljenje kao važan dio dizajna interijera 

LED visilice te razne druge svjetiljke, jako su važan element dizajna svakog interijera.

LED stropne svetiljke od obnovljenog drva

Mnogi ljudi, kada razmišljaju o dizajnu interijera, ne razmišljaju puno o osvjetljenju prostorija, iako je to važan faktor koji može odlučiti o tome hoćete li se u nekoj prostoriji osjećati kao u pećini, ili ćete u njoj stvoriti ugodnu atmosferu i vizualno povećati prostor.

Sadržaj iz iste kategorije: