Tenisice sa robusnim potplatom

Sezonska sniženja obuće spašavaju budžet

S obzirom da su cijene sportskih tenisica, posebno onih renomiranih sportskih brandova prilično visoke, sezonska sniženja su odličan način kupovine tenisica na akciji i to po drastično nižim cijenama. Ipak, kako biste kupili idealne tenisice, trebate se dobro pripremiti za sezonska sniženja. 

U nastavku pročitajte neke bitne stvari koji će vam olakšati traženje i dovesti do ultimativnog cilja: kupovine željenog modela tenisica po pristupačnoj cijeni.

Svi kupci vole akcije na obuću

Kada su u pitanju skupe tenisice akcija je ono što traži svaki kupac. Sezonska sniženja su odlična prilika za kupovinu tenisica na akciji, ali za njih je potrebna određena strateška priprema pa tako brojni stručnjaci savjetuju kupovinu manjeg broja stvari, poman odabir stvari i kombiniranje starih i novih stvari. Isto vrijedi i za kupovinu tenisica, kada za svoj novac možete dobiti više. 

Tenisice Lina
Tenisice Lina bež

Ipak, tijekom kupovine modela na akciji ili pak kupovine cipela online tijekom sezonskih sniženja, treba biti oprezan jer su ova sniženja puna zamki, posebno kada su popusti od 60 % pa na više.

Vodič za online kupovinu obuće na akciji

Kako ne biste pogriješili kada kupujete cipele online ili bilo koje druge komade obuće na akciji, važno je slijediti iduće savjete:

  • provjerite vjerodostojnost web trgovine i raspitajte se o iskustvima drugih korisnika
  • informirajte se o minimalnom iznosu kupovine, troškovima poštarine i načinu dostave proizvoda na vašu adresu
  • pažljivo proučite uvjete povrata robe, odnosno kada imate pravo na povrat kupljene robe, koji su razlozi prihvatljivi i vraća li vam se iznos ili je moguća isključivo zamjena za drugi proizvod
  • provjerite zahtijeva li se od vas izrada korisničkog računa za obavljanje transakcije
  • preporuča se plaćanje preko PayPala o čemu se možete informirati u svojoj banci
  • proučite regulative vezane uz poreze i carine

Odaberite pravu veličinu tenisica

Kada ste se odlučili za kupovinu određenih tenisica na akciji, važno je osim njihovog dobrog izgleda i primjerenosti aktivnostima, odabrati i pravu veličinu za sebe. Kada je riječ o tenisicama, savjet je da, primjerice, tenisice na akciji za rekreaciju ili hodanje uvijek budu nešto veće, čak od pola do cijelog broja veće od broja obuće koju inače nosimo. Razlog tome je to što nerijetko tijekom obavljanje rekreativnih ili sportskih aktivnosti stopalo natekne te su nam potrebne nešto veće i komotnije tenisice.

Modne tenisice
Odabrate pravu veličinu tenisica u akciji

Osim toga, većina online trgovina u kojima možete pronaći tenisice na akciji ili pak cipele, imaju mogućnost odabira veličine uz pomoć tzv. Fit Assistenta koji nudi točne mjere gazišta tenisica te tako rješava nedoumice vezane uz odabir prave veličine.

Pazite pri kupnji cipela online

Kada ste se odlučili da kupite cipele online, vrlo je važno odabrati najbolju online trgovinu gdje ćete onda sa sigurnošću pronaći savršeni model za sebe. U nastavku pročitajte neke stvari na koje biste svakako trebali obratiti pozornost pri kupnji cipela online.

Video: Moja kolekcija tenisica

Katalog obujma obuće

Raspitajte se na koji način možete pregledati cjelokupan asortiman cipela koji vas zanima, postoje li potrebne veličine i modeli. Što je širi izbor, to će vam biti lakše pronaći savršene cipele.

Kvaliteta prodanih cipela i popularnost trgovine

Obratite pozornost na dosadašnje poslovanje trgovine i na recenzije drugih korisnika o kupljenim proizvodima. To će vam dati dobar uvid u njihovu kvalitetu.

Dostupnost fizičkih trgovina

Postojanje fizičkih trgovina dodatan je plus jer željeni model cipela možete isprobati u trgovini. Također, postojanje fizičke trgovine smanjuje mogućnost prevare i rizika od nevjerodostojnosti trgovine.

Pogodnosti web lokacije, sučelje i dizajn stranice

Oroučite sučelje i profesionalnost web stranice. Ako ono nije na visokom nivou, vjerojatno se radi o lažnoj trgovini.

Još neke sitnice oko web trgovina s cipelama

Danas se mogu pronaći brojne online trgovine za prodaju cipela. Kupce mame niskim cijenama i velikim asortimanom. Svakako birajte one koje nude potpun i informativan opis robe jer ćete puno lakše pronaći željeni model. Također, obratite pozornost na minimalnu cijenu kupnje i način dostave, ali i provjerite načine plaćanja.

Osim toga, dodatan plus su brojne promocije, popusti i akcije. Cipele online su često dostupne putem brojnih akcija te ćete ih često moći kupiti po puno nižim cijenama nego u fizičkim trgovinama. Nedostatak ovakvog načina kupovine cipela ili tenisica na akciji je taj što fizički ne možete isprobati različite modele cipela ili tenisica i na taj način biti 100 % sigurni u svoj odabir. No, zbog često niže cijene, ali i većeg izbora, mnogi kupci su spremni prihvatiti taj rizik.

Sadržaj iz iste kategorije: