Online trgovina sa autodjelovima Silux

U današnje vrijeme kupovina preko interneta postala je najbolje rješenje ,neovisno o tome što vam je potrebno. Na internetu možete pronaći sve, od prehrambenih proizvoda, do kozmetike ili pak tehnologije. Online trgovina sa autodjelovima Silux jedna je od mnogih koje online posluju već dugi niz godina i kroz rad je potvrdila kvalitetu i postala broj jedan izbor za kupnju rezervnih autodjelova. Sve o tome kako je ova trgovina krenula s radom, u kojim sve zemljama posluje i što ima u ponudi saznajte u nastavku.

O Silux web trgovini

Prije 10 godina, 2009. godine, Silux je pokrenut u Sloveniji. Tek godinu dana nakon, iz obiteljske garaže, tvrtka je počela s radom u poslovnim prostorima u Vipavi. Kroz zadnjih nekoliko godina Silux je postao dostupan diljem Europe, pa je tako 2014. pokrenut Silux.hr i Silux-auto.it. Godinu dana nakon, tvrtka se je proširila i u Srbiju, a 2016. i u Njemačku i Austriju. Ove godina tržište je prošireno i na Bosnu (Silux.ba). Sve to potvrđuje koliko kvalitetnih dijelova, po najboljim cijenama nudi ova online trgovina sa autodjelovima.

Niz nagrada i obavljenih poslova

Bitno je napomenuti da je Silux trgovina sa autodjelovima kroz svoje godine poslovanja skupila niz nagrada za najbolju online trgovinu i slične druge stvari. Osim toga, brojke su ono što najbolje potvrđuje popularnost ove trgovine. Mjesečno se obavi više od 15 tisuća kupovina, dnevno u prosjeku šalju preko 700 paketa i obave 800 poziva. Još jedan razlog zbog čega je Silux toliko popularna online trgovina je i širok asortiman ponude. U svojoj ponudi ima više od 130 tisuća dostupnih autodjelova.

Ponuda online trgovine sa autodjelovima

U ponudi online trgovina sa autodjelovima nalaze se sve moguće stvari koje su vam potrebne, neovisno o modelu vašeg automobila. Odmah su dostupni razni rezervni autodjelovi i dodatna oprema za automobile. Svi djelovi dostupni su po veoma povoljnim cijenama, te čak i da ne znate sami zamijeniti dio prilikom kupnje online i nošenja kod mehaničara ćete samo platiti ruke i u konačnici uštedjeti više nego da Vam je on naručivao zamjenski dio. 

Blatobrani za auto
Blatobrani za auto su idealno rješenje za sprječavanje prskanja blata i kamenja

Dostava na kućnu adresu

Kao jedan od najvećih aduta kojima se Silux trgovina sa autodjelovima može pohvalitti, izdvojit ćemo dostavu na kućnu adresu. Ne morate odlaziti do prodavaonice i tražiti dio koji Vam je potreban, već jednostavno posjetite Silux, pronađite dio koji Vam je potreban i naručite. Kupovina nikada nije bila lakša nego u 21. stoljeću. Nakon što ste naručili, paket s vašim proizvodima stići će na kućnu adresu u svega nekoliko dana i ponovno ćete biti spremni za vožnju. Prilikom naručivanja obratite pažnju da naručujete ono što Vam je potrebno i obavezno provjerite u opisu da li vam određeni dio odgovara. Trgovina za autodjelove Silux nudi razne slike proizvoda i opis, te prilikom narudžbe jednostavno možete pronaći što Vam je potrebno. U slučaju da zapnete i ne možete odlučiti što Vam treba, stoje Vam na raspolaganju putem maila ili telefona za sve dodatne upite.

Auto kozmetika dostupna u Siluxu

Osim samih auto djelova i dodatne opreme za automobile, u Silux web trgovini može se naručiti i razna auto kozmetika. Mnogi se čude na ovaj pojam, no svaki pravi zaljubljenik u automobile zna što je auto kozmetika i koliko ona pomaže u očuvanju čistoće automobila. U ponudi možete birati između rukavica za pranje vozila, sintetičkih krpi, auto šampona ili pak paketa u kojima se nudi sve to. Auto kozmetika je sve što uljepšava izgled vašeg automobila ili stvari koje pomažu da se on uljepša. Osim toga, auto kozmetika su i osvježivači zraka. Oni će se pobrinuti da u Vašem limenom ljubimcu ne bude neugodnih mirisa. Iz široke ponude trgovine zasigurno ćete pronaći onaj miris koji Vam je najdraži.

Upamtite da je briga za automobil neophodna ako ga želite održati što ljepšim. Prodaja automobila u slučaju da oko njega niste brinuli bit će veoma teška, a auto kozmetika pomoći će vam da ga održite što novijim. Po najboljim cijenama u online trgovini Silux pronaći ćete sve za vaš automobil i rezervne djelove. Auto kozmetika posebno je popularna, jer njen izbor u klasičnim prodavaonicama je sveden na minimum. Jednostavno pronađite sve što Vam je potrebno, dodajte u košaricu i za nekoliko dana paket će stići na Vašu kućnu adresu.

Sadržaj iz iste kategorije: