Ženske tenisice

Ženske tenisice za svaki dan

Ipak, neki savjeti vrijede za sve – prvo i najvažnije, bitno je da vam obuća pristaje veličinom i širinom. Ujedno je bitno da birate ženske tenisice akcija za sport, s obzirom da su one prilagođene kako bi ublažile i amortizirale udare na mjestima gdje se to najčešće dešava kod ženskih stopala jer razlike između spolova tu ipak postoje. Nadalje, veoma je bitno da su napravljene od prozračnih i kvalitetnih materijala koje dopuštaju stopalu da diše.

Ženske tenisice

Tenisice za svakodnevno nošenje

Kod ženskih tenisica za svaki dan, kao i kod svih drugih vrsta obuće, ponajprije je bitna udobnost i kvaliteta materijala. Prirodni materijali najbolji su jer ne dopuštaju stopalu da se pretjerano znoji, što može dovesti do raznih problema, poput žuljeva. Udobni modeli omogućuju lakše i udobnije hodanje i stajanje te preveniraju bolove u leđima i zglobovima.

Na kraju, veoma je bitan i dizajn – u pravilu, što ženske tenisice više sliče onim sportskim, to će se bolje uklapati u opuštenije kombinacije.

Oxfordice su jedan od onih kultnih modela cipela koji nikad ne izlazi iz mode, pogotovo ako je riječ o poslovnoj garderobi. Čitajte više …

Sadržaj iz iste kategorije: