Držač za mobitel u automobilu

Od navigacije do sigurnosti uz držač za mobitel

Kao što je već navedeno, automobilski držač za mobitel uvelike pomaže u vožnji i održavanju sigurnosti u prometu. Danas na tržištu postoji nekoliko vrsta, no dva modela se najpopularnija među vozačima.

Model koji se lijepi na staklo

Ovakav model na svom postolju ima silikonski nastavak koji se uz pomoć vakuuma lijepi na staklo automobila. S ovim držačem za mobitel za auto sami birate mjesto na koje ćete ga postaviti.

Video: Najbolji držači za mobitel u automobilu

Ukoliko u svom automobilu imate i neku drugu glatku površinu čiji vam položaj odgovara, ovaj model možete smjestiti i na to mjesto.

Model s postoljem

Osigurava postavljanje mobitela ili njegovo hvatanje te zbog toga omogućuje njegovu sigurnost. S ovim držačem za mobitel ne trebate brinuti o padovima i oštećenjima mobitela tijekom vožnje.

Držač za mobitel s postoljem
Držač za mobitel s postoljem

Najpopularniji mobilni dodatak na tržištu

Držač za mobitel s magnetom, kojeg možete kupiti u internetskoj trgovini Silux.hr , dna je od najpopularnijih vrsta koja omogućuje jednostavno postavljanje i skidanje uređaja. Ukoliko se odlučite za kupovinu ovakvog držača mobilnog telefona, imajte na umu da je nužno korištenje maskice ispod koje se postavlja tanak magnet koji dolazi u paketu, kako bi se mobitel mogao „zalijepiti“ na magnetni držač na mobitel. 

Kada postavite magnet na držač, dovoljno je prisloniti mobitel na njega koji ga potom hvata l i fiksira. Kada govorimo o popularnim gadgetima za mobilne telefone, tu su svakako i bežične slušalice za mobitel koje su danas vrlo popularne i korištene.

Sadržaj iz iste kategorije: