Iphone punjač

Punite sigurno uz pravi iPhone punjač

Kada govorimo o punjačima mobitela, prvo što nam padne na pamet je klasičan, zidni punjač koji koristimo kada smo u blizini utičnice. Iako su oni prije dolazili u jednom dijelu, danas je većina punjača napravljena od dva dijela. Prvi je zidni punjač, često zvan i brick ili adapter – dio punjača koji se uključuje u samu utičnicu. Drugi važan dio je kabel, koji adapter spaja sa samim mobitelom. 

Oba dijela vrlo su bitna kako biste svoj uređaj mogli puniti brzo i kvalitetno, pa kada kupujete novi iPhone punjač morate pažnju posvetiti i kvaliteti adaptera, kao i vrsti kabela koji kupujete!

Iphone punjač

Odaberite najbolje za svoj pametni telefon

Bez obzira birate li dodatke, koje možete kupiti u web shopu Gizzmo.hr, poput maske za iPhone s baterijom, prijenosnog ili klasičnog punjača, važno je da kupujete kvalitetno. Tijekom punjenja, iPhone punjač može uzrokovati štetu ako nije primjeren za uređaj koji imate, stoga uvijek provjerite njegove specifikacije. Kod klasičnog punjača bitne su tri informacije: 

  • ulazni napon – koji je u Europi 220 V
  • izlazni napon – koji je najčešće oko 5 V
  • izlazna struja – koja je najčešće 1000 mA 

Maska za iPhone

Iako se to na prvi pogled ne bi moglo povezati, punjač i zaštitna maska za iPhone telefon itekako mogu biti povezani. Prije svega, tu je očigledan problem dizajna. Ako maska za iPhone nema dovoljno velike utore za utikače, punjenje će biti problem. S druge strane, punite li svoj iPhone bežično onda je odabir prave maske za Iphone veoma bitan.

Treba izbjegavati maske za iPhone koje imaju metalne dijelove u sebi, s obzirom da se oni mogu zagrijati i uzrokovati štetu na telefonu. Na kraju, ako se vaša baterija troši brzo, tu su i maske za iPhone mobitel koje u sebi imaju prijenosni punjač koji će znatno produžiti trajanje vaše baterije!

Sadržaj iz iste kategorije: