Krevet koji zauzima prostor jednog ormara!

Zasigurno se pitate kako se određeni ljudi uspiju snaći u malim stanovima i garsonjerama. To svakako nekada može predstavljati pravi izazov, no postoji još par caka na koje nitko ne obraća pažnju. Takve male prostore osim organiziranja, treba i urediti tako da vam odgovara za sve potrebe koje imate.

Spavanje je jako bitno

Odraslom čovjeku je potrebno od 6 do 8 sati kvalitetnog sna, kako bi mogao funkcionirati kako treba. Razmislite samo o tome na trenutak – potrebno je prespavati bar jednu četvrtinu čitavog dana kako bi sve bilo „pod konac“. Da bi san bio kvalitetan, takav treba da bude i vaš krevet. Mnogi to i ne shvaćaju pa se toliko i ne obaziru kada je izbor kreveta u pitanju.

Ipak, kako komfor i ušteda prostora obično ne idu zajedno, oni koji imaju mal stan, samim tim i malu spavaću sobu, obično ne mogu sebi priuštiti prostor za neki veliki krevet. Srećom na tržištu su danas dostupni razni modeli, među kojima je i zidni krevet.

Uređivanje mnogo lakše

Kada se u obzir uzme koliko su kompaktni zidni kreveti i koliko dobrog mogu donijeti uređivanju vaše spavaće sobe mnogo se lakše diše. Dodatni prostor možete preko dana iskoristiti za razne stvari, jer iako se tih 6 do 8 sati provede spavajući, ostali sati su slobodni, bar kada je krevet, u ovom slučaju zidni krevet, u pitanju.

Uklapanje ostatka namještaja uopće ne mora biti vezano za krevet, jer se njega veći dio i ne vidi, a tu je naravno najvidljiviji dio i najljepši. Muke ponekada mogu biti veće pa zidni krevet može prouzročiti neke dodatne probleme, no u tome u nastavku.

Dodatni problemi i rješenja

Ono što je jako bitno jeste da pazite na kvalitetu kreveta koji ste odabrali. Zidni kreveti su u klasičnim filmovima obično prikazani kao krivci mnogih komičnih situacija, no kada bi se to zapravo desilo komičnost bi zasigurno izostala.

Ipak, jedino rješenje za ove komične probleme jeste kupovina kvalitetnog kreveta. Kvalitetan zidni krevet svakako donosi mnogo dobrog komfora, ali i uštedu prostora, naročito ako izaberete kako treba. Želimo vam mnogo lijepo prospavanih sati na vašem novom krevetu!

Ako vas interesuje namještaj za dnevni boravak pročitajte ovaj članak.

Sadržaj iz iste kategorije: