Omega 3 kapsule

Omega 3 kapsule čuvaju zdravlje vašeg tijela

S obzirom da omega 3 masne kiseline utječu na održavanje zdravlja srca i krvožilnog sustava, mozga i vida, one su jedan od najvažnijih spojeva za naše zdravlje, a ipak, sve ih manje unosimo prirodno, prehranom. Upravo radi toga, omega 3 kapsule odličan su nadomjestak za prirodni unos.

Učinkovit i fin okus kapsula

Omega 3 kapsule

Glavni izazov kod stvaranja omega 3 kapsula je njihov okus. Visoka koncentracija i pročišćenost utjecat će na što veću učinkovitost kapsula, no s obzirom da je najbolji izvor omega 3 kiselina riba, odnosno riblje ulje, veoma je teško izbjeći njegov neugodan okus. Upravo radi toga, sve se češće kapsulama dodaju razni, najčešće slatki, voćni okusi, kako bi se okus ribljeg ulja što bolje zamaskirao.

Uz to, sve su češće omega 3 kapsule napravljene i od ulja račića, koje imaju mnogo manje upečatljiv okus. Ako ste vegetarijanac, onda vam proizvodi od ribljeg i ulja račića vjerojatno nisu zanimljivi, no umjesto njih možete se odlučiti za kapsule ovih značajnih kiselina napravljenih od algi, koji su prihvatljiva opcija za taj način prehrane.

Svakodnevno čišćenje naočala je najbolji način da se spriječe oštećenja, ogrebotine i recept za dugovječnost. Čitajte više …

Sadržaj iz iste kategorije: