Majice s natpisom prenose vašu poruku

Poželite li tu i tamo nešto reći svijetu? Možda svima pokazati kako volite neku TV seriju ili se slažete s nekim svjetonazorom. Ili ste pak naišli na neku odličnu šalu ili igru riječima i želite ju podijeliti sa svima?

Jedna od opcija svakako je da svakoj osobi koju sretnete poručite da ste naišli na nešto od interesa, no ako niste pričljiv tip odlično rješenje za vas su majice s natpisom! Imate li stoga neku briljantnu ideju koju želite podijeliti sa svijetom, vrijeme je da krenete u potragu za novim zanimljivim odjevnim predmetom.

Obratite pozornost na kvalitetu majice

Majice s natpisom u trendu su već godinama, stoga se mogu pronaći gotovo u svakoj trgovini. Ipak, tražite li neku koju želite nositi dugi niz godina, prije svega obratite pozornost na kvalitetu samog printa. S obzirom da print mora preživjeti mnoga pranja i glačanja, radije se odlučite za print koji je napravljen na način da tinta boji sama vlakna majice, umjesto da stoji na njima.

Majice s natpisima su uvijek popularne

Zbog toga što se takve naljepnice najčešće tijekom vremena polako odlijepe, saspu ili popucaju, čime nestaju nestaju pojedina slova ili sam natpis. Imate li znanja i vremena, majicu s natpisom napravite sami – koristeći mogućnosti koje vam pružaju mnogi servisi za print na majice.

Zanimljiv izgled majice

Svoju majicu s natpisom učinit ćete mnogo zanimljivijom ako ju osim natpisom dodatno grafički uredite, na primjer kakvom slikom, zanimljivim odabirom fonta ili prijeloma teksta, mjesta na kojem se sam natpis nalazi ili sličnim odabirima. Stoga pustite mašti na volju, poigrajte se bojama i oblicima i razmislite što najbolje predstavlja vas.

Obratite pozornost i na samu veličinu majice kao i na poziciju natpisa na njoj – ako je ona uska, moguće je da će se ravne linije u slovima natpisa ponešto izobličiti. Ako je natpis iste ili slične boje kao tkanina, mogao bi vremenom izblijedjeti do neprepoznatljivosti, a ako je na donjoj polovici, šanse su da neće uočen. Stoga radije birajte one modele u kontrastnoj boji od boje same majice, najbolje u gornjoj polovici, kako bi vaša poruka bila jasna i glasna. I svi će je zasigurno odmah uočiti kada prošetate gradom.

Sadržaj iz iste kategorije: