Print na majice

Pokaži svoju kreativnost s printom na majici

Ako svoju majicu želiš ukrasiti vlastitim dizajnom, važno je da znaš kako to učiniti na najbolji način. Ako print na majice radiš kod kuće ili pak na nekom mjestu koje ne prodaje majice, kupi majicu koja odgovara potrebama za vlastiti dizajn. Općenito, tisak na majice najlakši je ako su majice svijetlijih boja, jer će se na njima razne boje bolje vidjeti. 

Ipak, prostoje načini da se print na majice odradi i na tamnijim tkaninama, no biraš li majicu tamno plave ili crne boje svakako provjeri kako će se to odraziti na tisak! Provjeri također i o kojoj vrsti materijala i kroja se radi. Materijali koji su jako rastezljivi mogu tijekom vremena utjecati na prikaz printa, pogotovo ako se radi o veoma uskom kroju!

Print na majice

Kupi pravu majicu

Osim samog dizajna, veoma je važno odabrati i majicu koja je pogodna. Kupi majicu koja ti odgovara: 

  • stilom
  • krojem
  • materijalom

Općenito govoreći, treba izbjegavati majice napravljene u potpunosti od umjetnih materijala, pa stoga kupi majicu u online trgovini Majice.com.hr. Također, obrati pozornost i na kroj. Bez obzira na print, ako ti ne odgovara kroj, manja je šansa da ćeš majicu nositi. 

Ako je print velik, postoji šansa da će materijal biti nešto grublji, pa kupi veću majicu ili onu koja je šira u kroju kako bi bila ugodna za nošenje! Obrati pozornost i na razne dodatke poput džepova na majici, koji bi mogli smetati dizajnu.

Sadržaj iz iste kategorije: