Krovni nosači za auto

Spas za organizaciju stvari kod prijevoza autom

Upravo zbog toga što su krovni nosači za auto vrlo kompaktni i izdržljivi, koriste se prilikom odlaska na putovanja kada korisnici sa sobom žele ponijeti neki od navedenih sportskih rekvizita. Ono što je važno znati prije upuštanja u takvu avanturu je to da svaki od navedenih sportskih rekvizita ima svoja pravila postavljanja i pričvršćivanja na automobilske krovne nosače što je važno poštovati iz sigurnosnih razloga.

Univerzalni krovni nosači Nordrive

Odjeća je na sigurnom u krovnoj kutiji

Osim skija, kanua ili snowboarda na krovu auta se može prevoziti i odjeća te ostale svakodnevne potrepštine. Način na koji se to radi je uz pomoć krovne kutije. Naime, krovna kutija se uz pomoć posebnih dodataka pričvrsti za krovne nosače za auto, potom se u krovnu kutiju se stave sve željene stvari nakon čega se ona zatvara i zaključava kako bi stvari bile sigurne od krađe. 

Krovni nosači za auto i krovna kutija
Krovna kutija je stavljena na krovne nosače za auto

Nakon dolaska na odredište krovna kutija se skida, a kada je ponovno potrebna ona se vraća na krov automobila te skladišti po dolasku kući. Važno je napomenuti da se krovne kutije moraju skidati s kada ih se ne koristi jer povećavaju potrošnju goriva te mijenjaju aerodinamiku automobila.

Zaštitite svog limenog ljubimca opremom za auto

Kada je u pitanju klasična oprema za auto, gore navedeni dodaci samo su jedan od brojnih dijelova, no možda i najkorišteniji kada je u pitanju skladištenje, organizacija i prijenos stvari s jednog mjesta na drugo. Ipak, tržište opreme za auto je ogromno pa ona danas uključuje:

• Krovne kutije

Cerade za auto

• Tepihe za auto

• Presvlake za auto

• Sredstva za pranje i poliranje automobila itd.

Sadržaj iz iste kategorije: