Drveni vlakovi i kompozicije

Postoje brojne igračke s kojima možete razveseliti svoju djecu. Ali uvijek postoje određene igračke s kojima se djeca obožavaju igrati u raznim fazama djetinjstva. Tako se s nekim igračkama rado igraju skroz mala djeca, ali čak i kad narastu, te iste igračke će im još uvijek biti vrlo zanimljive. Jedna od takvih dječjih igračaka su zasigurno drveni vlakovi. Naizgled jednostavna igračka, ali uz toliko različitih varijanti i dodataka, djeci će dugo vremena biti omiljena. A kada su u pitanju vlakovi igre zasigurno neće nedostajati.

Lokomotiva i vagoni

Drveni vlakovi su djeci zanimljivi po tome što ih mogu kupovati odvojeno te onda od više različitih dijelova složiti jednu kompoziciju. Naravno, osnovni element je lokomotiva te onda na nju možete povezivati ostale vagone.

Lokomotiva može biti pokretana baterijama, ali dostupni su i modeli bez baterija koje dijete onda jednostavno gura. Isto tako, razlikuju se i načini povezivanja vagona. Vrlo čest način povezivanja je pomoću magneta. Svaki vagon sa svake strane ima magnete te je dovoljno da se oni približe te će se zbog magnetne sile priključiti jedan na drugi.

Sadržaj iz iste kategorije: